Professionella utbildningar i MacOS X

För tider och priser se vårt Kursschema
Välkommen till våra utbildningar i OS X. Utbildningarna vänder sig till dig som vill kunna utnyttja OS X och OS X server fullt ut. Vare sig du är systemadministratör, servicetekniker eller annan power user har vi passande utbildningar.
Utbildningarna ges i modernt utrustade lokaler i Göteborg och Stockholm, där varje elev har var sin övningsdator - vid serverkurser två.
Kurserna, som är framtagna av Apple, hålls på svenska och innehåller ungefär lika delar av teori och egna praktiska övningar. Den omfattande dokumentationen, som är på engelska, kommer du att ha stor nytta av i ditt fortsatta Mac-arbete.
Som framgår av kursprogrammet ställer vi olika förkunskapskrav för de olika kurserna. Hör gärna av dig och diskutera med oss, så du säkert hamnar på rätt nivå.
I vårt kursschema finner du våra schemalagda kurser. Vi gör också anpassade kurser. Kontakta oss om du har speciella önskemål eller frågor.
För huvuddelen av kurserna finns certifieringsprov som du kan göra för att bli Apple-certifierad som supportproffs (ACSP) eller teknisk koordinator (ACTC).
Vårt kursutbud är anpassat till OS X 10.10 (Yosemite) och OS X 10.11 (El Capitan). I takt med att Apple släpper nya versioner uppdateras våra utbildningar.

UNIX för OS X är en egenutvecklad kurs som vänder sig till dig som skulle vilja veta lite mera om möjligheterna i terminalmiljön.

OS X Support Essentials v10.11 (El Capitan 101) är kursen för dig som ger support till OS X kunder och behöver kunna felsöka på plats och över telefon. Efter genomgånget prov blir du Apple Certified Support Professional (ACSP).

OS X Server Essentials v10.10 (Yosemite 201) ger kunskap hur du administrerar och felsöker OS X Server med de grafiska verktygen. Efter godkänt prov på denna kurs och på ACSP blir du Apple Certified Technical Coordinator (ACTC).

Managing Apple Devices är en tvådagars kurs som ger dej insikt i hur du bäst hanterar Apple-enheter som iPads och Macar.

Certified Casper Technician (CCT) är en fyrdagars kurs som ger grundläggande förståelse för hur du hanterar Macar och iOS-enheter med Casper Suite.

Certified Casper Administrator (CCA) är en fyrdagars kurs som ytterligare bygger på dina kunskaper i Casper Suite.