Professionella utbildningar i MacmacOS

För tider och priser se vårt Kursschema
Välkommen till våra utbildningar i macOS, iOS och Jamf Pro. Utbildningarna vänder sig till dig som vill kunna utnyttja macOS, macOS, iOS och Jamf Pro server fullt ut. Vare sig du är systemadministratör, servicetekniker eller annan power user har vi passande utbildningar.
Utbildningarna ges i modernt utrustade lokaler i Göteborg och Stockholm, där varje elev har var sin iPad eller övningsdator - vid serverkurser två.
Kurserna, som är framtagna av Apple respektive Jamf, hålls på svenska eller engelska och innehåller ungefär lika delar av teori och egna praktiska övningar. Den omfattande dokumentationen, som är på engelska, kommer du att ha stor nytta av i ditt fortsatta Mac-arbete.
Som framgår av kursprogrammet ställer vi olika förkunskapskrav för de olika kurserna. Hör gärna av dig och diskutera med oss, så du säkert hamnar på rätt nivå.
I vårt kursschema finner du våra schemalagda kurser. Flertalet kurser kan vi också hålla på plats, som privata kurser. Vi gör också anpassade kurser. Kontakta oss om du har speciella önskemål eller frågor.
För somliga kurser finns certifieringsprov som du kan göra för att bli Apple-certifierad som supportproffs (ACSP).
Vårt kursutbud är anpassat till iOS 11, macOS 10.13 (High Sierra). I takt med att Apple släpper nya versioner uppdateras våra utbildningar.

UNIX för macOS är en egenutvecklad kurs som vänder sig till dig som skulle vilja veta lite mera om möjligheterna i terminalmiljön.

macOS Support Essentials v10.13 (High Sierra 101) är kursen för dig som ger support till macOS kunder och behöver kunna felsöka på plats och över telefon. Efter genomgånget prov blir du Apple Certified Support Professional (ACSP).

macOS Server 5 Essentials (macOS 201) ger kunskap hur du administrerar och felsöker macOS Server med de grafiska verktygen.

Managing Apple Devices är en tvådagars kurs som ger dej insikt i hur du bäst hanterar Apple-enheter som iPads och Macar.

Certified Casper Technician (CCT) är en fyrdagars kurs som ger grundläggande förståelse för hur du hanterar Macar och iOS-enheter med Casper Suite.

Certified Casper Administrator (CCA) är en fyrdagars kurs som ytterligare bygger på dina kunskaper i Casper Suite.